binadit Volledig Beheerde Hosting

In ons meest uitgebreide serviceniveau, Outsourced Hosting, zijn onze services volledig op maat en kunnen we zelfs uw IT-processen overnemen. We streven naar een IT-strategie voor de lange termijn en voortdurende verbetering van uw online bedrijf.

Als u kiest voor Outsourced Hosting, hebt u zeer specifieke hostingbehoeften. Het kan betekenen dat u ervoor kiest om al uw hosting-gerelateerde zaken aan ons uit te besteden. Het kan ook betekenen dat u zeer specifieke eisen stelt aan bepaalde aspecten van uw IT. U vraagt, wij leveren. Wij leveren volledig op maat gemaakte service; u vertrouwt erop dat onze kennis en ervaring uw online onderneming tot een succes zal maken. We zorgen voor de technologie en het operationele werk en realiseren continue optimalisatie. We volgen ook relevante technologische marktontwikkelingen om te anticiperen op veranderingen die uw online succes verder kunnen vergroten. Communicatie is direct; uw senior management staat in direct contact met ons accountteam, bestaande uit verschillende specialisaties. Indien nodig werken we rechtstreeks samen met derden, zoals de ontwikkelaar van uw applicatie of website.Is Volledig uitbesteed hosting de juiste keuze voor u?

Outsourced Hosting is ideaal voor organisaties met zeer specifieke hostingeisen. Dit kan het gevolg zijn van een keuze om alle technologie of bepaalde delen ervan volledig uit te besteden. Het kan ook het gevolg zijn van speciale vereisten die voortvloeien uit regelgeving of andere omstandigheden. Dit betekent dat de reikwijdte kan variëren van volledige outsourcing van al uw IT tot zeer gespecialiseerde service en complexe ondersteuning. Klanten die kiezen voor uitbestede hosting, kiezen voor veel service, volledige aanpassing en onze langetermijnvisie op de ontwikkeling van uw online bedrijf.

Kenmerken

  • Alles van Managed Hosting
  • Alles van Mission Critical Hosting
  • Outsourcing van uw IT-infrastructuur
  • Volledig op maat gemaakt
  • Lange termijn IT-strategie
  • Continue verbetering
  • Direct contact with third parties

Laten we eens koffie drinkenWe horen graag van u

Adres

 Seinhuiswachter 2
3034 KH, Rotterdam
Nederland
 +31 10 477 5362
 contact@binadit.com